קייטרינג חלבי כיום משמש יותר מבעבר גם לאירועים גדולים כגון חתונות ואירועיים עסקיים,
כמובן השינוי נעשה בעקבות שינוי בתפיסה כיום של הסועדים לאוכל בריאותי ומשמין פחות ,הלקוחות של קייטרינג חלבי מגיע ממגוון נרחב של האוכלוסיה בישראל וזאת בעקבות השינוי האמור בהרגלי התזונה החשים בעידן המודרני שבו הלקוחות של קייטרינג חלבי דורשים למעשה אוכל חלבי עם הרבה פחות קלוריות והרבה פחות חומרים לא טבעיים שרק כאמור יוכלו לקבל בקייטרינג חלבי .
מה שנותן דחיפה לאוכל החלבי הם המתקונים החדשים שהשפים בעולם וכמובן גם בישראל,מנסים לענות על צפיות הסועדים בכך שממצאים לנו מתקונים חדשים ומצוינים בשילוב אוכל חלבי חדש עם ישן הסגנון המודרני נותן את עזרתו בתחום הקולנירה החלבית במטבח של הקייטרינג חלבי .
המטבח החלבי יתרונו הגדול על המטבח הבשרי בכך שניתן לשלב הרבה סוגי אוכל חלבי מבלי לבלגאן את הבטן יתר על המידה וגם כאמור במדינה ששומרת כשרות לטעום הרבה סוגי מטבחים וטעמים מבלי לעבור על חוקי הכשרות.
ניתן גם לשלב בקייטרינג החלבי מגשי פירות לקינוח או כחלק גדול מהקייטרינג.