You are currently viewing קייטרינג חלבי כשר

קייטרינג חלבי כשר

איזה כיף זה קייטרינג חלבי ובמיוחד כזה הכשר, אין מגבלות של שימוש בחומרי גלם חלביים כשרים וכל האופציות פתוחות ולגיטימיות…

הקינוחים הם אמיתיים ולא מתחזים מחמת מיאוס, שמנת זאת שמנת וחמאה זאת אינה “מחמאה”…

באמת תענוג, קייטרינג הוא תחום המציע את כל סוגי הפסטות האפשריות וזה עוד לפני מה שהים מציע לנו (ולא בריכה).

כדאי לבדוק לפני ההזמנה את רמת הכשרות ומי המשגיח.

תפריט חלבי…?

אכן, גם כאשר זה קייטרינג חלבי כשר הכול לגיטימי!

תרשו לי להתמקד במנות שלרוב אינן זוכות להתייחסות יתר וחבל, דגים.

בתפריט חלבי המשחק עם דגים אינו נגמר, במיוחד אלו הטובים עם חמאה. אם תשאלו אותי בתור שף שעוסק גם עם קייטרינג בשרי, מה אני מעדיף טונה או סטייק? נו באמת…

בתת הקטגוריה של דגים נמצאים אלו הקפואים ואלו מן הבריכה. אני לא רוצה להרבות במילים מלבד להגיד שזה כמו להשתמש במרק עוף מקופסא אל מול מרק טרי, הפערים הם עצומים וחבל להכביר במילים – ים אין, כל השאר אאוט!

קינוחים…

כמו שרמזנו בהתחלה הכול מהכול עם הכול!

אימרה מאוד שגורה בקרב לקוחותיי וחבריי היא, “יש לנו שתי קיבות, אחת לאוכל ואחת לקינוחים…” באה לסמן שגם עם מלאים עד אפס מקום עדיין יש מקום לקינוחים כמלוא החיך והלשון…

אז באמת כל מילה מיותרת באשר לקינוחים, אצלנו תמצאו מעל 60 סוגים שרק לכם ממתינים…

 

אז בכדי לשמור את הקלוריות לבנתיים, מצרפים אליכם באהבה מתכון לסלט שורשים איטלקי חם…

קפונטה (סלט שורשים איטלקי חם)

מרכיבים :

2 גזרים קצוצים לקוביות קטנות (1*1 ס”מ)

1 שורש סלרי קצוץ לקוביות קטנות (1*1 ס”מ)

1 שורש פטרוזיליה קצוץ לקוביות קטנות (1*1 ס”מ)

2 קישואים קצוצים לקוביות קטנות (1*1 ס”מ)

1 בטטה קצוצה לקוביות קטנות (1*1 ס”מ)

1 תפו”א קצוץ לקוביות קטנות (1*1 ס”מ)

3 שיני שום קצוצות

1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים

1 כף עלי כוסברה קצוצים

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים

2 כפות צלפים מסוננים

1/2 כפית פלפל גרוס

1/2 כפית מלח

 

אופן הכנה :

  • את קוביות השורשים הקשים (מלבד הקישוא) יש לטגן בשתי נגלות כ-4 דקות עד לריכוך קל (את הטיגון יש לחלק לפעמיים בכדי שהמחבת לא תתקרר ואז הירקות יגירו נוזלים ולא ישחימו).
  • כעת יש להקפיץ את הקישוא כשתי דקות.
  • עכשיו, יש להוסיף את השום עד שגל ריח שוטף את האף ולהוסיף את כל המרכיבים של המתכון לעוד הקפצה של 2 דקות.
  • המנה מגיעה בד”כ כתוספת למנת בשר, מסטייק אנטרקוט דרך צלעות טלה ועד בשר קדרה, פשוט מקסים קליל ולא משמין.

בתיאבון…:-)