חומרים:
1/2 ק”ג ביסקוויטים
150 גרם שוקולד
1 כוס מים חמים
1 כפית נס קפה
2 כפות קקאו
5 כפות סוכר
50 גרם מרגרינה או חמאה
קוקוס/סוכריות צבעוניות/שברי אגוזים
ההכנה:
-
שוברי את הביסקוויט לחתיכות גסות.
-
ממיסים את השוקולד, הקקאו והמרגרינה בסיר כפול על אדים.
-
לאחר שתערובת השוקולד פושרת, שופכים אותה על שברי הביסקוויטים ומוסיפים את הכוס מים, נס קפה והסוכר. מערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
-
יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקוקוס או סוכריות צבעוניות או שברי אגוזים, ומניחים בצלחת הגשה. שמים במקרר לשעתיים לפחות. מגישים קר.