מתכון: פנקייקים הולנדיים מה זה ואיך מכינים

הפנקייק ההולנדי מה שנקרא, מקורו בהולנד מן הסתם ונחשב למאכל מסורתי ולאחד הנפוצים ביותר בהולנד. הפנקייק ההולנדי דומה מאוד לפנקייק רגיל אבל הוא קצת שונה מפני שלפנקייק ההולנדי יש מרקם ספוגי…

להמשך קריאהמתכון: פנקייקים הולנדיים מה זה ואיך מכינים

מתכון: מרק בצל צרפתי – מרק ירקות איטלקי

חשיבות סגולותיהם הבריאותיות של הירקות השונים כבר מזמן הפכה לקונצנזוס בחברה המודרנית, כאשר בכל דיאטה מאוזנת הירקות תופסים מקום של כבוד. כמו כן, בייחוד בעונת החורף הקרה, מרקים מהווים נדבך…

להמשך קריאהמתכון: מרק בצל צרפתי – מרק ירקות איטלקי

מתכון: רוטב פסטו

רוטב פסטו הוא אחד הרטבים הבסיסיים של המטבח האיטלקי. רוטב פסטו מורכב מעלי בזיליקום ומרכיבים נוספים והוא משמש כהכנה לרוטב של פסטות שונות וכרוטב לסלטים שונים. יש המשתמשים ברוטב פסטו…

להמשך קריאהמתכון: רוטב פסטו

סושי: כיצד לאכול סושי בדרך היפנית

האם קרה לכם פעם שמצאתם את עצמכם יושבים מול צלחת מלאה סושי צבעוני ומפתה, והתמהמתם באכילה פשוט משום שלא ידעתם כיצד אוכלים סושי? אל דאגה, בפוסט הנוכחי נסביר לכם סוף…

להמשך קריאהסושי: כיצד לאכול סושי בדרך היפנית

סושי: המדריך התזונתי השלם

סושי הוא מזון בריא אשר ידוע לבני האדם מזה מאות שנים. מקורו של הסושי הוא באדו הקדומה אשר ביפן, והוא הוגש כחטיף לצופי התיאטרון. כיום ניתן להנות ממנו במקומות רבים,…

להמשך קריאהסושי: המדריך התזונתי השלם

סושי:כיצד לשמור על דיאטה במסעדה

בימינו, כולם רוצים לאכול בריא. אנו נוטים להתרחק יותר ויותר ממזונות מטוגנים או שומניים, ונמשכים יותר ויותר למנות מאודות או מבושלות. האוכל היפני והסיני הוא גולת הכותרת של המזונות הבריאים…

להמשך קריאהסושי:כיצד לשמור על דיאטה במסעדה

סושי איך חוצים גבולות תרבותיים

אחד המאכלים הפופולאריים ביותר שהצליחו לחצות גבולות תרבותיים ולהפוך למעדן בינלאומי שאי אפשר להתעלם ממנו הינו המאכל שמקורו ביפן, הלא הוא סושי. הוא הגיע אלינו מהמזרח הרחוק דרך ארצות הברית…

להמשך קריאהסושי איך חוצים גבולות תרבותיים