שובר לפרסום בגוגל



איך מכינים צלעות טלה בתנור

PDF הדפסה דוא
דירוג משתמש: / 0
גרועהכי טוב 
השיעור נכתב על ידי : דוד כהן   
ראשון, 16 יוני 2019 10:07

הקהל הישראלי מאוד אוהב בשר ומאוד אוהב גם לעשות על האש. כאשר מדובר בערב שבת או ארוחת חג ניתן גם ליהנות מארוחה חגיגית ומנות טעימות גם ללא על האש. כך למשל עם צלעות טלה בתנור. חשוב לקנות חומרי גלם טריים מהקצב שלכם. השתדלו לקנות טאלה "בלאדי" שכן הוא טלה מלח הארץ שכן הוא בעל טעם נפלא ודומיננטי. אם אתם רוצים טעם פחות דומיננטי ניתן לבחור זן אחר של טלה.

האם צריך ליישן את בשר הטלה?

את צלעות הטלה לא תצטרכו ליישן וכי ניתן להכין אותם באותו יום שבו קניתם אותם גם. היום יש מתכונים נפלאים להכנת צלעות הטלה בתנור וכי לא חייב להדליק את המנגל בכל פעם שרוצים לשלב מנה זו בארוחה. לתבלון הצלעות ניתן להשתמש ברבע כוס שמן זית, חצי כוס פטרוזיליה, ראש שום כתוש, רבע כוס לימון סחוט, מלח ופלפל. תוכלו כמובן להוסיף למתכון גם ירק מסוים שאתם אוהבים וכך לשפר את הארוחה.

אופן ההכנה של צלעות טלה בתנור:

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • במידה והקצב לא ניקה לכם את הצלעות תיאלצו לעשות זאת בעצמכם.
  • תבלנו את הצלעות וצלו אותם מעט במחבת.
  • הוסיפו את הירקות המתובלנים גם כן אל סיר שיכול להיכנס לצלייה בתנור.
  • הכניסו את הצלעות לצלייה בתנור ועקבו אחר ההתקדמת שלהם.
  • מן הסתם שבתנור ייקח מעט יותר זמן מאשר הצריבה במחבת אולם אתם רוצים שהצלעות יהיו בדרגת צלייה של בערך מדיום-וול. מצד אחד שמירה מעט על הצבע של הבשר שלא יישרף מידי ומצד שני אם הצלעות אינן מוכנות המנה תהיה צמיגית, קשה ללעיסה ולא טעימה. אם יש לכם שאלות נוספות אנא הגיבו כאן למטה ונשמח לסייע לכם.

     


    www.mgweb.co.il
     
    STU2

    רוצים להוסיף מאמר לאתר? הרשמו עכשיו והכניסו מאמר חדש

    חיפוש מהיר בגוגל

    מאמרים - כל הזכויות שמורות לפרסום אתרים באינטרנט מבית אקטיביטק בע"מ קידום אתרים